Upplevelser

Provdyk

Drömmer du om att dyka? Att andas under vatten och titta och förundras över undervattensvärlden. Det du då kan göra är att provdyka! Absolut en fantastisk och rätt så blöt upplevelse som kommer att uppskattas av de flesta. Förutom dem som är rädda för vatten … Går att köpa hos Coolstuff.

Ölprovning

Öl är en dryck som älskas av många världen över, både kvinnor och män. Varför inte gå på en ölprovning och samtidigt lära dig om vad öl görs av? Öl bryggs på vatten, malt, humle och jäst och på denna provning få du lära dig allt om hur de bryggs samman. Går att köpa hos Upplevelse.com.

Modell för en dag

Att vara modell är något som många drömmer om, men som vanligtvis inte går i uppfyllelse. Men bry dig inte om att hamna i modetidningar – ta bilderna bara istället! Som modell som en dag blir du sminkad, stylad och fotograferad i en professionell miljö och efteråt kommer du ha fina bilder på dig själv. Går att köpa hos Upplevelse.com.

Helikoptersightseeing Stockholm

Upplev Stockholm på ett helt annat sätt än vad du är van vid – från luften. Helikopterfärder är inget för de höjd- eller flygrädda, men absolut något för de som älskar äventyr. Går att köpa hos Coolstuff.