Till honom

Har du svårt att komma på vad du ska köpa till mannen, eller männen, i ditt liv? Är de inte heller hjälpfulla genom att önska sig något eller ge dig några hintar? Vad de har för intressen spelar så klart en stor roll när du ska köpa julklappar, men här är några tips på vad du kan köpa till alla (nästan) män därute!

Calvin Klein 3-pack underkläder

Calvin Klein kalsonger i trunk kommer både du och din man att tycka om! De har medelhögt resår och Calvin Klein loggan sitter snyggt i resåret runt midjan. Enkla och snygga! Går att köpa hos Gasello.

Fisheye och vidvinkel till iPhone

Nu behöver du ingen dyr systemkamera för att ta professionella bilder! Köp detta verktyg din iPhone istället – att ta snygga bilder har aldrig varit lättare! Det blir garanterat snygga selfies tillsammans på julafton. Går att köpa hos CoolStuff.

Avec glas, rundad botten, 6-pack

Lutande avec glas med rundad botten. Snygga och enkla, passar bra till julfirandet! Går att köpa hos Lev hemma.

Ölfyllda praliner

Älskar din man både choklad och öl? Varför inte en kombination av de båda? Dessa ölfyllda praliner innehåller öl från bryggeriet Baladin, och är riktigt goda! Välj att bjuda på dem vid julbordet, eller smaska på dem för er själva. Eller bara karlen … Går att köpa hos Chokladbudet.

Mach 3 Nickel Plated

En klassisk rakhyvel från Edwin Jagger av hög kvalitet. En rakhyvel behöver alla män! Förutom de män som sparar till skägg, så om du dejtar jultomten kanske du ska skippa denna! Går att hitta hos Monsieur.