Till henne

Har du ingen aning om vad du ska köpa till din flickvän, eller kvinnorna, i ditt liv? Det kan vara väldigt svårt att köpa presenter till kvinnor, trots att de påstår att de uppskattar varenda liten sak. Om du visar att det fanns en tanke bakom julklappen, så kommer den garanterat att gå hem! Här är några saker som vi tror an passa de flesta kvinnor …

Badrosor hjärtformad presentask

Efter en lång och jobbig dag är det alltid skönt att komma hem till ett långt och varmt bad. Med dessa rosor i badet så blir mysfaktorn ännu högre! Och vem säger att man bara kan vara en i badet …? Går att köpa hos Fundgadgets.

Blåsapa nageltorkare

Att vara fin och ta hand om sitt utseende är något som de flesta kvinnor tycker om att göra. Särskilt att pyssla med sina naglar. Med denna lilla apa till nageltorkare så kommer din hemmamanikyr att bli mycket lättare och mycket sötare! Går att köpa hos Fundgadgets.

Club Snapsglas 4-pack

Är kvinnan i ditt liv en riktig partypingla som älskar att ha kul tillsammans med sina tjejkompisar? Varför inte då ge henne dessa snygga och söta snapsglas så att de kan ha ännu roligare tillsammans! Dessutom så kan ni båda njuta av dessa. Går att köpa hos Lev Hemma.

Hello Kitty pusselboll

Älskar din flickvän Hello Kitty och att pyssla? Eller är kvinnan du ska köpa en julklapp till lite yngre? Då är det här en perfekt present! Pusselbitarna är i plast och kupade, och det behövs inget lim för att pyssla ihop denna boll. Går att köpa hos Lekexperten.

Björn Borg underkläder

Sköna spetstrosor från Björn Borg, och riktigt snygga! Uppskattas av både kvinnor och män, fast på olika sätt så klart. Går att köpa hos Gasello.