Till bebis

 

Albert Teddybjörn

Albert är en riktigt kramgo nalle som kommer att bli din bebis bästa vän! Han är 28 cm hög, perfekt för att gosa med i sängen. Han finns i två färger, brun och vit, och har en liten rosett om halsen. Det spelar ingen roll vilken färg han är i dock, han är lika underbar för det! Går att köpa hos Roligaprylar.

Spelmobilen

Tekniken och spel är något som tidigt kommer in i våra barns liv nu för tiden. Men knappar kan fortfarande vara lika roligt, särskilt för en bebis! Köp denna leksaksmobil med många roliga funktioner som det går att spela många roliga spel på. Den är lätt att ta med sig i väskan och en riktigt bra sysselsättning när man är ute och reser med bilen, tåget eller till och med cykeln! Går att köpa hos Barnia.

Skriv och rittavla

Det ska vara kul att lära och med denna skriv och rittavla så är det verkligen det! Denna pedagogiska tavla låter ditt barn rita fritt. Du kan även räkna och skriva hur mycket du vill på den. Den är lätt att ta med sig i väskan och är en både rolig och lärorik sysselsättning för ditt barn. Går att köpa hos Barnia.

Sandbilen

Med den här bilen så kan ditt barn ha kul på stranden, i sandlådan och till och med inomhus! Det går att transportera både sand och mycket annat och därför går det att leka med den i alla möjliga miljöer. Den har stora hjul och är färgglad och är en perfekt present för din bebis, både för pojkar och flickor! Går att köpa hos Barnia.