Hälsa & Skönhet

 

Abilica gymmattor 2x100x200

Yoga är något som har blivit väldigt populärt genom åren, och även att meditera, och då behövs det en gymmatta! Eller varför inte bara göra några klassiska övningar? En gymmatta passar för alla åldrar, män och kvinnor. Denna matta har även en mycket bra täthet och ligger stadigt på golvet. Går att köpa hos Träningspartner.

Badbrus

Många av oss älskar att slappna av i ett varmt bad, och vissa av oss tycker det är ännu bättre med lite bubblor och aromer! Köp en liten söt gris eller apa som löser upp sig i vattnet och skapar en bättre badupplevelse. Badvattnet kommer både att lukta godare och bli lenare. Går att köpa hos Butik Stylish.

Celtisk Silverring

En riktigt snygg silverring med celtisk design. Bredden är ca 5 mm. En design som passar både för män och kvinnor, och piffar till alla outfits! Perfekt för julmiddagen (om ni öppnar julklapparna innan maten). Går att köpa hos Silvrigast.

Burt’s Bees Body Wash

Vi alla behöver duscha och det bästa både för dig och för miljön är att använda sig av en duschkräm som innehåller naturliga ämnen. Denna Body Wash från Burt’s Bees innehåller 98,5 % naturliga ämnen och både känns och är lyxig för din kropp! Denna är i Milk & Shea Butter och ger dig naturlig fukt för din hud. Går att köpa hos Brallis.