Böcker

 

Lilla Läslampan Tim

Nej, det kanske inte är en bok men för de bokmalar som finns därute så är den här lampan ett måste! Tim är den lilla lampan som du behöver när du läser, och med Tim behöver du inte anstränga dina ögon eller tända upp hela rummet! Går att köpa hos Coolstuff.

56 enkla Ekorecept

Det är precis som det låter – en kokbok med endast recept gjorda av ekologiska varor! Denna bok är skriven av Carola Magnusson och det är en bok som borde finnas i allas kök. Hitta de bästa ekologiska smakerna och du kommer aldrig mer att köpa något annat än eko! Går att köpa hos Grön gåva.

A Box of Bunny Suicides

En bok om kaniner som begår självmord? Kanske inte allas kopp av te. Men i denna bok så finner du roliga och något söta bilder på tecknade kaniner som har tappat lusten att leva. Faktiskt över 200 stycken! Kanske inte en bok som du ger till din kanin- eller djurälskande vän, men absolut någon med lite morbid humor! Går att köpa hos Roligaprylar.

100 Words to Make You Sound Smart

Det här är den senaste versionen av den bästsäljande 100 Words serien som samlar hundra ord för vem som helst som önskar att bli en bättre kommunikatör. Just denna boken innehåller ord som kommer få dig att låta smartare. Går att köpa hos Roligaprylar.