Barn

 

Rockgitarren

I wanna rock! Den här gitarren är perfekt för små rockers och musikälskare. Finns i både rosa och blå, och vilken färg ditt barn vill ha beror helt på deras smak! Det spelar ingen roll vilken färg det är för denna gitarr har många olika funktioner och coola ljudeffekter, precis som en riktig elgitarr. Förvänta dig en liten rockkonsert på julafton med denna! Går att köpa hos Barnia.

Dockskåp

Dockskåp är en klassisk leksak som har funnits i alla tider. Din mamma, din mormor, din mormors mamma … Generationer har funnit nöje hos dockskåpet, och nu är det dags för ditt barn att få göra samma! Detta skåp är gjort i trä och är en snygg villa med många tillbehör. Skapa en egen liten familj och låt fantasin flöda! Går att köpa hos Barnia.

Doktorset

Att leka doktor har varit en favoritlek genom tiderna. Ditt barn har antagligen väldigt bra fantasi och hittar föremål i huset som kan användas som instrument, men ibland kanske inte föremål som du tycker är så bra … Så köp detta doktorset för barn istället! Kommer garanterat att bli en hit hos alla barn. Barnen kommer att leka tillsammans och du kommer nog också få en och annan undersökning av din lilla hemmadoktor. Går att köpa hos Barnia.

Alfabetpussel sköldpadda

Vi har sagt det innan och vi säger det igen – att lära ska vara kul. Med detta färgglada pussel i form av en sköldpadda så kommer det inte vara något annat än jättekul att lära sig alfabetet! En fantastisk lärostund tillsammans med ditt barn. Går att köpa hos Barnia.